Blog

Lees hieronder meer over Instagram posts en publicaties!


21.02.2024

"Gun jezelf eens wat tranen"

We know that good design means good business.

Veertien jaar leefde Davitha van de Kuilen-Terlouw (36) in onzekerheid of ze moeder kon worden. Ze verwerkt dit verdriet in haar beeldende kunst. Totdat ze samen met haar man Kees blij verrast werd door een zoon. Een gesprek over donker, licht en kleuren van het leven.


Een interview met Freek Wolff

Foto: Pauw Media

Barneveldse Krant.nl

17.06.2023

Expositie Microkosmos

Natuurboerderij De Brinkhorst

'Kunst in de wei'

We know that good design means good business.

MicrokosmosKunst in de wei


Midden in Amersfoort Vathorst lopen varkens, kippen, paarden en schapen rond bij een boerderij met er omheen weilanden, een boomgaard, een waterpoel en struikgewas. En dit allemaal op een stukje grond zo groot als een voetbalveld. Natuurboerderij De Brinkhorst is een microkosmos waar je tussen de flora en fauna meer kunt dan je op het eerste gezicht ziet! Sta je even stil, dan komen vogels, padden, mieren, wormen, bijen en zelfs vlooien op je af! Acht kunstenaars nodigen je uit om deze wonderschone wereld verbeeld te zien in hun kunstwerken in jouw ‘achtertuin’. Kom deze zomer mee met Galerie de Ploegh naar Natuurboerderij De Brinkhorst en ontdek de kunst in het onbekende kleine leven daar.


Feestelijke opening zaterdag 17 juni om 15:00 uur door Wim van Egmond


Curated by Àngels Miralda


Microkosmos is de derde expositie uit het Meerjarenproject van LKG de Ploegh, dat tot doel heeft de kunst uit de galerie de stad in te brengen.


Deze expositie is mede mogelijk gemaakt door Boellaardfonds, Kfheinfonds, Prins Bernhard Cultuurfonds, S10, De Brinkhorst Natuurboerderij, Fentener van Vlissingen Fonds, Gemeente Amersfoort, Mondriaanfonds.

16.05.2023

Interview met Groot Nieuws Radio, bij Jorieke

met Marloes Bouwmeester

- De Succesvolle Introvert

We know that good design means good business.

Het lijkt erop dat de samenleving tegenwoordig meer waardering geeft voor mensen die extravert zijn dan introvert.


In Bij Jorieke bespraken we hoe het is om te functioneren in een omgeving die vooral op extraverten gericht is, en hoe je daar als introvert je weg in kunt vinden.


Marloes Bouwmeester is oprichtster van De succesvolle introvert waar ze introverten coacht en trainingen aanbied om succesvol te zijn in een wereld die vaak meer gericht is op extraverten. Davitha van de Kuilen is kunstenares die als introvert dacht niet te voldoen, maar door coaching bij Marloes haar natuurlijke voorsprong als introvert ontdekte.


Luister het hele gesprek via de knop hierboven terug.

27.10.2023

Trainingsdag met Mirjam van der Vegt

Een bijzondere dag waarin

ontdekken zonder woorden centraal staat